29 Temmuz 2012 Pazar

Sivilce Mastürbasyon

Sivilce Masturbasyon

SİVİLCE MASTURBASYON


Tabi bu rahatlığı yanlış anlayarak fazla masturbasyon yapmayın. Mastürbasyon sivilce yapmaz ama fazla masturbasyon cilt üzerinde tahrişat ve kızarıklık yapabilir bu da tahriş olan cildin çeşitli enfeksiyonlara yakalanmasına neden olabilir.


Peşinen söylemek gerekirse mastürbasyon sivilce yapmaz, rahat olabilirsiniz.




Mastürbasyonun akne yaptığı, sivilceler ile ilgili efsanelerden biridir, fazla mastürbasyonun sivilce yaptığı efsanesi ancak tıbbın buna verdiği cevap hayırdır. Sivilceler genelde ergenlerde gelişimlerle birlikte açığa çıktığı için halk arasında sivilce yani diğer adıyla aknelerin varlığı mastürbasyona bağlanmıştır. Oysa bu düşünce bilimsel değildir. Mastürbasyon ile sivilce arasında bir bağ bulunamamıştır. Sivilce tedavi edilebilir bir hastalıktır.


Bireyler gelişim çağında kendini karşı cinse beğendirme ve karşı cinsi keşfiyle birlikte ilgi duymaya başlar, bu ilgiyle birlikte mastürbasyon yapma ihtiyacında da artar. Mastürbasyon yapan gençlerin ergenlik dönemi sivilceleri genelde mastürbasyona bağlanmış ve böylesi yorumlar açığa çıkmıştır. Ancak tekrar söylemek gerekirse sivilcenin masturbasyonla ilişkisi yoktur.



Masturbasyona dair diğer sorularınız için sizi hocamıza yönlendiriyoruz.
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş

Sivilce ile ilgili bu blogda yazılan yazılar genel bilgilerin derlenmesi sonucu oluşan bilgilerdir. Bu blog hastalık teşhis veya tedavisi amacı taşımaz. Bir cilt sorununuz varsa ilgili doktora muayene olunuz. Blogda yazılan kozmetik uygulama vb. tariflerin insanları yönlendirmek gibi bir amacı yoktur. Yazdıklarımız bilgilendirme amaçlı yazılardır ve bu yazılardan çıkarılan sonuçlarla yapılacak bakım vb. işlemlerin sorumlulukları blog sahibine ait değildir. Yapılacak bakımlar sonucu oluşan olumlu ya da olumsuz sonuçlar kişilerin sorumluluğundadır. Bu bloğa ulaşmakla yukarıda yazdığımız durumları kabul etmiş olursunuz. Blogumda bulunan yazıların kısmen veya tamamen kopyalanması yasaktır. Yazılarımı kaynak göstererek kullanılabilir.

Benzer Yayınlar

Sivilce Mastürbasyon
4/ 5
Oleh

Soru Sor
avatar
Adsız
16 Ekim 2013 00:50

Tabii ki de yapar ama her bünyede değil. Testosteron DHT ye dönüşür ve DHT de kıl köklerini ve gözenekleri tıkayarak sebum birikmesine ve bu ortamda p.acnes in uremesine sebebiyet verir. Bilim bir şey bulamadı diye o konuyu inkâr etmek yanlıştır. Ortada sabit tecrübeler vardır. Aynı bilim yediklerimiz ile sivilce arasında da bir bağ bulamıyor!?!

Cevapla
avatar
Adsız
17 Haziran 2015 16:36

He bulamiyo. Gerizekali.

Cevapla
avatar
11 Ağustos 2015 23:53

lütfen yorumlarda kırıcı olmayalım

Cevapla
avatar
Adsız
16 Ağustos 2015 21:12

Adam haklı beyler dağılın

Cevapla
avatar
23 Nisan 2018 20:37

Mastürbasyon yapınca artıyo ama buna ne dıyceksnz

Cevapla
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş