1 Şubat 2015 Pazar

Siyah Noktalar İçin Tonik

Siyah Nokta


Siyah noktalar yapı olarak sivilceye benzeyen cilt problemidir. "p.acnes isimli bakterinin üremesiyle oluşur. Oldukça can sıkıcı bir şeydir. Şimdi uzun uzadıya yazmayacağım, internette sıkça okuduğunuz saçma sapan ot çer çöp yazıp sizi bu tarz şeylerle de muhattap etmeyeceğim. Size siyah noktalarda en etkili toniği yazacağım bu tonik oldukça bilimsel bir içeriktir ve o çok etkili dermokozmetik toniklerin yapısı üç aşağı beş yukarı vereceğim tonikle içeriği aynıdır.

Siyah Nokta Toniği


Siyah noktalardan sizi bir haftada kurtacak etkili tonik için, malzemeler;


200 ml kolonya
10 gr salisilik asit
10 gr b3 vitamini
10 ml b5 vitamini
20 ml saf laktik asit

Sivilce Toniği Hazırlanışı


Kolonyayı bir şişeye doldurun, ml yerie hassas mufak terazisinde 200 gr kolonya tartın, içerisine 10 gr salisilik asit ilave edin ve karıştırın. Daha sonra laktik asit ve b3 vitaminini karışıma ilave edin.

Siyah Nokta Kesin Çözüm


Salisilik asit siyah noktalar üzerinde oldukça etkili bir asittir, laktik asit de siyah noktalara iyi gelir.Her iki asit keratolitik etkili asitlerdir ve siyah noktaları söküp atacaklardır. B3 vitamini ve B5 vitamini karışımı yumuşatır. Bu toniği 3-4 günde bir cildinizi silin ve 5 dakika sonra cildinizi yıkayın. Oldukça etkili bir toniktir, sivilce lekelerine ve gözeneklere oldukça iyi gelecek bir tonik tarifi bu verdiğim. Hazırladığınız bu tonik size ortalama 1 sene kadar yetecektir.
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş

Sivilce ile ilgili bu blogda yazılan yazılar genel bilgilerin derlenmesi sonucu oluşan bilgilerdir. Bu blog hastalık teşhis veya tedavisi amacı taşımaz. Bir cilt sorununuz varsa ilgili doktora muayene olunuz. Blogda yazılan kozmetik uygulama vb. tariflerin insanları yönlendirmek gibi bir amacı yoktur. Yazdıklarımız bilgilendirme amaçlı yazılardır ve bu yazılardan çıkarılan sonuçlarla yapılacak bakım vb. işlemlerin sorumlulukları blog sahibine ait değildir. Yapılacak bakımlar sonucu oluşan olumlu ya da olumsuz sonuçlar kişilerin sorumluluğundadır. Bu bloğa ulaşmakla yukarıda yazdığımız durumları kabul etmiş olursunuz. Blogumda bulunan yazıların kısmen veya tamamen kopyalanması yasaktır. Yazılarımı kaynak göstererek kullanılabilir.

Benzer Yayınlar

Siyah Noktalar İçin Tonik
4/ 5
Oleh

Soru Sor
avatar
Adsız
15 Kasım 2015 21:26

Alkol yüzü temizlerken çok kuruttuğu için ciltte daha fazla yağlanma yapıyomuş..Ki bi ara kolonya kullanan biri olarak aynı şeyi yaşadım da. Gözeneklerim çok açılmış durumda şuan..200 ml kolonyadan başka bir alternatif önerir misiniz?
teşekkürler..

Cevapla
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş