27 Eylül 2017 Çarşamba

Acnecinamide

Bu yazımda sizlere sivilce ve sivilce izleri gibi durumlarda sık kullanılan bir krem olan Acnecinamide jel hakkında bilgiler aktaracağım. Acnecinamide nedir, faydaları, zararları, kullanımı hakkında internetteki bilgilerden derlemelerimi aktaracağım. Bu sayfada yazılan bilgiler insanların deneyimlerini ve internette yazdıklarının araştırılarak derlenmesinden meydana gelmiştir. Hiç bir surette, ilaç tanıtımı ve reklamı değildir. Tıbbi bir tavsiye içermediği gibi, blogum ilaçların doktor reçetesi olmadan kullanılmasını tavsiye etmez. Ayrıca internette bulunan bir çok saçma sapan Acnecinamide kullanın şuna da iyi gelir buna da da kullanın gibi aslı astarı olmayan bilgilere, itibar etmemeniz için yazıyoruz. Gerçek dışı şekilde kulaktan dolma bilgilerle kullanmayın, tıbbi veya sağlık uzmanı kontrolünde kullanımı için sizleri bilgilendirmek amacıyla yazılıyor. Herhangi bir cilt sorununuz varsa bunun için en güvenilir kaynağın uzman dermatologlar olduğunu unutmayınız.



Acnecinamide PHA Jel nedirAcnecinamide PHA Jel



İçerik: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerly Cocoate, Hydrogenated Coconut Oil, Methyl Glucose Dioleate, Sodium Chloride, Fragnance, Vitamin B5, Vitamin B3, Allantoin, Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Hexamidine Diisethionate, D-Limonene.

İçeriğindeki poli hidroksi asit ile pürüzsüz ciltler için yardımcı olur.



Acnecinamide Özellikleri



  • Sivilce ve siyah nokta gidermede etkilidir.
  • Sivilce iz ve lekelerine karşı etkindir.
  • Cildinizin aşırı ürettiği yağ ve sebumu kontrol eder.
  • Cildi sağlıklı ve pürüzsüz yapar.
  • Cildi hızla yenileyerek, canlandırmaktadır.


Acnecinamide Fiyatı

Acnecinamide fiyatı değişiklik göstermekle birlikte 15 TL ile 25 TL arası değişiklik göstermektedir. Bazı dönemlerde ki indirimler de 12 TL'ye kadar gerileyen acnecinamide fiyatları piyasa da bulunabilmektedir.

Acnecinamide Nerede Satılır

Acnecinamide internetten kolaylıkla edinilebilen bir jel-kremdir.Direk tezgahtan almak isterseniz eczanelerden de edinebilirsiniz. Ayrıca acnecinamideyi Migros'tan tedarik edebilirsiniz. Fakat genelde Migros bu ürünü acnecinamide mendil olarak satmaktadır. 

 Acnecinamide Nasıl Kullanılır  Acnecinamide Kullanımı 


Acnecinamide PHA 10 Jel sivilcelere etkili çözümler üreterek cildi temizler.

Acnecinamide PHA 10 Jel Poli hidroksi asitleri (Glukonolakton ve laktobionik asitler) sivilceler ile savaşan Vitamin B3 (Niasinamid) ile birleştiren tek jeldir. Acnecinamide PHA 10 Jel içerisinde cildinize bakım yapma özelliği olan yapan pro-vitamin B5 ve beta glukan bulunmaktadır.


Bu karışım güçlü etki ile sivilceleri yok eder, leke ve kızarıkları giderir. Siyah beyaz noktaları da giderir. Cildi temizler. Alfa hidroksi asitlere göre daha etkili ve az irritasyona neden olan poli hidroksi asitler nemlendirici etkisi ile cildi rahatlatır.


Poli hidroksi asitleri, glukonolakton ( % 8) ve laktobionik asit ( % 2 ) birleşimidir. PHA’lar deriyi hafifçe soymaktadır. Cildi gençleştirici ve nemlendirici etkisi vardır. Vitamin B3 ise aşırı yağ üretimini düşürmede etkindir. Ayrıca kızarıklık ve sivilce lekeleri için oldukça iyidir.

Pro-vitamin B5 ise cilde su kazandırmada ve gençleştirmede etkilidir. Beta glukan aynı şekilde cilde su kazandırmada ve yatıştırmada etkili bitkisel bileşendir.


Tüm ciltlere uygulanabilir.

Acnecinamide Nasıl UygulanırAcnecinamide Uygulaması




Acnecinamide PHA 10 Jel cildi temizledikten sonra yağlanma gözlemlenen sivilce oluşumu olan ve siyah noktaları bölgelere 2 kere uygulanır. Hafifçe köpürene kadar masaj yapılır. Su ile durulanır. Göz ile temastan kaçınılmalıdır. Kuruluk ve tahriş olması durumunda daha az sıklıkla uygulanır.


Yazımızın sonuna gelirken siz değerli okurlarıma iki yazı tavsiyesinde bulunmak istiyorum. Blogumda yazdığım ;
Acnelyse
Imex yazılarını okumanızı öneririm. Sivilce problerinin tedavisi noktasında direkt bağlantılı bu iki yazım siz değerli okurları bekliyor. Acnecinamide yazımla ilgili soru , görüş ve önerilerinizi yorumlar kısmına yazabilirsiniz ve yazımın faydalı olduğunu düşünüyorsanız sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmanız beni çok mutlu eder. Sağlıklı günlere...









  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş

Sivilce ile ilgili bu blogda yazılan yazılar genel bilgilerin derlenmesi sonucu oluşan bilgilerdir. Bu blog hastalık teşhis veya tedavisi amacı taşımaz. Bir cilt sorununuz varsa ilgili doktora muayene olunuz. Blogda yazılan kozmetik uygulama vb. tariflerin insanları yönlendirmek gibi bir amacı yoktur. Yazdıklarımız bilgilendirme amaçlı yazılardır ve bu yazılardan çıkarılan sonuçlarla yapılacak bakım vb. işlemlerin sorumlulukları blog sahibine ait değildir. Yapılacak bakımlar sonucu oluşan olumlu ya da olumsuz sonuçlar kişilerin sorumluluğundadır. Bu bloğa ulaşmakla yukarıda yazdığımız durumları kabul etmiş olursunuz. Blogumda bulunan yazıların kısmen veya tamamen kopyalanması yasaktır. Yazılarımı kaynak göstererek kullanılabilir.

Benzer Yayınlar

Acnecinamide
4/ 5
Oleh
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş