27 Eylül 2017 Çarşamba

Azelderm

Siz değerli okurlarım için hazırladığım makale de azalderm krem üzerine bir araştırma yazısı oluşturdum. Azelderm bir kremdir. Azelderm kremi kullanımı nasıl gerçekleştirilir ,  etkileri nelerdir ,kullananların yorumları ne yöndedir , fiyatı nedir gibi soru ve başlıklarla makalemi destekledim ve zenginleştirdim. Öncelikle söylemem gereken şu ki ;  sayfamda aktarılan bilgiler insanların deneyimlerini ve internette yazdıklarının araştırılarak derlenmesinden meydana gelir. Hiç bir surette, ilaç tanıtımı ve reklam gibi bir amacım yoktur. Yazım tıbbi bir tavsiye içermez ve , blogum ilaçların doktor reçetesi olmadan kullanılmasını asla önermez. Ayrıca internette bulunan bir çok saçma sapan azalderm krem kullanın şuna da iyi gelir buna da da kullanın gibi aslı astarı olmayan bilgilere, itibar etmemeniz için yazıyoruz. Gerçek dışı şekilde kulaktan dolma bilgilerle kullanmayın, tıbbi veya sağlık uzmanı kontrolünde kullanımı için sizleri bilgilendirmek amacıyla yazılıyor. Herhangi bir cilt sorununuz varsa bunun için en güvenilir kaynağın uzman dermatologlar olduğunu unutmayınız.İyi okumalar dilerim.

Azelderm Krem Nedir


Azelderm Krem

Azelder kremin ana bileşeni esasta bir asittir. Bundan kaynaklı azelderm kremin ana maddesine bir alerjini olabilir. Azelderm kremi kullanırken dikkatli olmanızda fayda vardır. Sivilce ve sivilce izlerine iyi geldiği düşünülüyor azelderm krem.Ayrıca azelderm kremin ana bileşenine bir alerjini olmasa da bazı yan etkilerle karşılaşabilirsiniz.

Azelderm Ne İçin Kullanılır


 Azelderm Kullanım Alanları


İlacın ana maddesi Azelaik asittir. Azalderm krem sivilce ve gül hastalığına sebep olan bakterileri öldürmeye ve cildin kendisini yenilemesine yardımcı olmaktadır. Sivilceleri ve siyah noktaları azaltır. İçi iltihaplı sivilcelere neden olan ve ayrıca iltihaplı gül hastalığına sebebiyet veren bakterileri öldürür. Genellikle gençlerde görülmekte olan kıl çevresindeki bakterilerin oluşturduğu içi iltihaplı kabarcıkları ve pembe kırmızı kabarcık oluşturan sivilcelerin ayrıca siyahımsı lekelerin tedavisinde aktif olarak kullanılmaktadır.

Azelderm Nerelerde Bulunur 

Azelderm reçeteyle satılan bir ilaçtır. Bundan kaynaklı öyle şu sitede şu fiyata bulabilirsiniz , şöyle indirim zamanları oluyor diyemiyorum . Fakat 2017 reçeteli fiyatı tam olarak 29,51 TL'dir. Ancak eczanelerden edinebilirsiniz.

Azelderm Krem Bilmemiz GerekenlerAzelderm Krem Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar 




  • İlacın ana maddesine alerjiniz varsa kullanmayınız.
  • Bakterileri öldürerek sivilce ve gül hastalığının yenilmesine yardımcı olur siyah noktaları azaltır.
  • İlacı fazla kullanmak çözüme hızlı götürmez zamanında ve dozunda kullanın.
  • Cildinize ekstra yoğun sertlik veren kozmetik ürünlerle beraber kullanmayın.
  • Egzamalı, açık yaralı, kabartılı alanlarda kullanmayın.
  • İlacı kullanırken size göre iyi gelmese bile önerilen süre zarfında kullanıma devam edin.
  • Ağza burna dudaklara gözlere temas ettirmeyin. Temas olursa bol su ile yıkayın.
  •  Tahriş olan cilde uygulamayın, ilacı sürdükten sonra sürülen bölgeyi kapatmayın.
  • Hamile ve emziren kadınlarda etkisi bilinmemekte olup doktor kontrolü olmadan kullanım önerilmez.
  • İlacı doktorun belirttiği şekilde kullanın, kullanımdan önce yüzü temizleyin daha sonra sabah akşam olmak üzere 2 kez uygulayın.







Azelderm Yan Etkiler

Azelderm Yan Etkileri Nelerdir


  • Karında ağrı, 
  • nefes alıp vermede güçlük, 
  • kurdeşen, 
  • yüz bölgesinde şişme 
  • yanma kızarıklık kaşıntı ödem  gibi durumlarında derhal doktora başvurunuz.
Azelderm krem hakkında gerçekleştirdiğim araştırmalar sonucunda elde ettiğim çok çeşitli veriler var. Bu verilerden özellikle benim dikkatimi çekeni Azelderm kremi kullanan iller sıralaması oldu. Azelderm kremi en çok kullanan il Adana olurken Adanayı takip eden il Ankara sonra Keyseri , Diyarbakır , Gaziantep , Bursa , Mersin gibi şehirler dikkat çekti.

Yazının sonuna gelirken Azelderm kremi hakkında elde ettiğim verileri teyit edebildiğim noktada siz değerli okurlarımla paylaştım. Azelderm kullanılan fakat yan etkileri olabilen bir ilaçtır. Bu noktada dikkatli ve bilinçli davranmakta fayda var. Bunun yanında Azelderm before after yani öncesi ve sonrası noktasında oldukça etkili bir kremdir bunu da belirtmek gerekiyor sanırsam.Azelderm kaşıntıya , lekeye yol açıyorsa mutlaka yukarıda da söylediğim gibi doktorunuza başvurun.
Bu noktada nemlendirici ve türevi ilaçlar , kremler elbette ki var ben de bu noktada olabildiğince araştırma yapmaya çalışıyorum. Azelderm kremi paralelinde ;
                                       Clindoxyl
                                       Expigment
                                       Acnelyse
yazılarımı da incelemenizi şiddetle öneriyorum. Sağlıklı günler dilerim.










  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş

Sivilce ile ilgili bu blogda yazılan yazılar genel bilgilerin derlenmesi sonucu oluşan bilgilerdir. Bu blog hastalık teşhis veya tedavisi amacı taşımaz. Bir cilt sorununuz varsa ilgili doktora muayene olunuz. Blogda yazılan kozmetik uygulama vb. tariflerin insanları yönlendirmek gibi bir amacı yoktur. Yazdıklarımız bilgilendirme amaçlı yazılardır ve bu yazılardan çıkarılan sonuçlarla yapılacak bakım vb. işlemlerin sorumlulukları blog sahibine ait değildir. Yapılacak bakımlar sonucu oluşan olumlu ya da olumsuz sonuçlar kişilerin sorumluluğundadır. Bu bloğa ulaşmakla yukarıda yazdığımız durumları kabul etmiş olursunuz. Blogumda bulunan yazıların kısmen veya tamamen kopyalanması yasaktır. Yazılarımı kaynak göstererek kullanılabilir.

Benzer Yayınlar

Azelderm
4/ 5
Oleh
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş