30 Eylül 2017 Cumartesi

Sudocream

Siz değerli okurlarım için hazırladığım yazımda sivilce ve sivilce izleri gibi durumlarda sık kullanılan bir krem olan Sudocrem hakkında bilgiler vereceğim. Sudocrem nedir, faydaları, yan etkileri , özellikleri, kullanımı hakkında internette ki bilgilerden derleme yapacağız. Bu sayfada yazılan bilgiler insanların deneyimlerini ve internette yazdıklarının araştırılarak derlenmesinden oluşur. Hiç bir surette, ilaç tanıtımı ve reklamı değildir. Tıbbi bir tavsiye içermediği gibi, blogum ilaçların doktor reçetesi olmadan kullanılmasını tavsiye etmez. Ayrıca internette dolaşan bir çok saçma sapan Sudocrem kullanın şuna da iyi gelir buna da da kullanın gibi aslı astarı olmayan bilgilere, itibar etmemeniz için size bu yazıyı hazırladım. Gerçek dışı şekilde kulaktan dolma bilgilerle kullanmayın, tıbbi veya sağlık uzmanı kontrolünde kullanımı için sizleri bilgilendirmek amacıyla yazılıyor. Herhangi bir cilt sorununuz varsa bunun için en güvenilir kaynağın uzman dermatologlar olduğunu unutmayınız.

Sudocrem NedirSudocrem

Sudocrem 1931 yılından beri aynı formülle üretilmektedir. İçerisinde ise çinko oksit, benzil phenil methanol, benzil benzoat, benzil sinnamat, lanolin ve saflaştırılmış su buluyor.




Sudocrem Nasıl Kullanılır ? Sudocrem Faydaları Neler?

Sudocrem antiseptik özellikleri ile öne çıkmış bir pişik kremidir. İçerisindeki çinko gibi maddeler nedeni ile egzema, cilt yaraları, cilt lekeleri, sivilceler için de oldukça iyi etkiler gösteren bir kremdir. Tahriş olmuş citlere, uçuk ve kaşıntıya da iyi geldiği söylenmektedir. Ayrıca yatakta uzun süre yatmaktan dolayı oluşan yaralara, kesik çiziklere, hafif seviyedeki güneş yanıklarınada iyi gelmektedir.



Sivilce İzleri, Lekeleri için Sudocrem Kullanabilir Miyiz?Sivilce İzleri, Lekeleri için Sudocrem Kullanabilir Miyiz?



Sudocrem aslı itibari ile pişik kremidir. Fakat bazı cilt problemi olanlar bu kremi denemişler ve olumlu sonuç almışlardır bunun için kullanım olabilir fakat dikkat edilmesi gereken hususlar vardır.



  • Ciltteki sivilcelere uygulanmalıdır. Tüm yüze yayılmamalıdır. Sağlıklı bölgede problem oluşturabiliyor. Ama sivilceli bölgeyi kısa sürede temizliyor. Leke ve cilt lekeleri için sadece lekeli alana sürülmelidir.
  • Kullanımdan önce cildin temizlenmesi gerekmektedir. Ciltte sivilce varsa peeling önerilmez. Ph seviyesi 5.5 olan kaliteli cilt temizleyici ve losyonları kullanmanız önerilir. Cildinizi temizledikten sonra sudocream uygulanmalıdır. Gece yatmadan işlem yapılmalıdır.



Sudocrem Hakkında Kullanıcı Deneyimleri Nelerdir?


DAİSY: Yıllardır aradığım çözümü buldum. Cildim çok hassastı kızarıklık doluydu temizleme işlemi yapılmıyordu, Denemediğim bitkisel yöntem kalmamıştı yüzüme zarar veriyordu. Bu kremi aldım çok iyi geldi. 1 ay oldu herkes yüzün ne kadar düzelmiş diyor. Ayrıca kardeşim de egzama vardı ona da çok iyi geldi.


SİNEM: Ben tüm yüzüme uyguladım sivilcelerim arttı. Sonra araştırma yaptım sadece sivilce olan yerlere sürdüm sonuç mükemmel oldu. 2 aydır kullanıyorum. Ayrıca sedef hastasıyım onada çok iyi geldi. İyice yedirerek sürmenizi tavsiye ediyorum

Sudocrem Nasıl KullanılırSudocrem Kullanım Şekli


Yüz için uygulama yapılacaksa gün ışığı görmemesi için gece kullanılması faydalı olacaktır. Tüm yüze uygulanırsa yüzü aşırı gerip gözenekleri ortaya çıkarmaktadır.


Sudocrem Yağlı Ciltlerde Kullanılır Mı


Genel olarak kullanan ve memnun kalanlar yağlı cilt yapısında olan insanlar.




Sudocrem Yan Etkileri NelerdirSudocrem Yan Etkileri


Bebeklerde pişik için kullanılan kremin büyük yan etkileri yoktur. Sağlıklı ciltlere sürülmesi önerilmez. Ayrıca hamile ve çocuğu olan kadınların doktor tavsiyesi olmadan kullanması önerilmez.Bebeklerde pişik için kullanılan kremin büyük yan etkileri yoktur. Sağlıklı ciltlere sürülmesi önerilmez. Ayrıca hamile ve çocuğu olan kadınların doktor tavsiyesi olmadan kullanması önerilmez.Bebeklerde pişik için kullanılan kremin büyük yan etkileri yoktur. Sağlıklı ciltlere sürülmesi önerilmez. Ayrıca hamile ve çocuğu olan kadınların doktor tavsiyesi olmadan kullanması önerilmez.


Sudocrem hakkında gerçekleştirdiğim araştırma da elde ettiğim garip bir veri var . Sudocrem en fazla Kırıkkale'de tüketiliyor. Sudocrem  kullanan illeri Kırıkkale'nin ardında Sivas, İzmir , Ankara , İstanbul diye devam ediyor.


Yazımın sonuna gelirken Sudocrem hakkında detaylı bir çalışma gerçekleştirdim. Sudocrem hakkında herhangi bir bilgi atlamadığımı umuyorum. Sudocrem k hakkında kullananların before and after yani Sudocrem kullanmadan önceki ve kullanımdan sonraki durumunuzu benimle paylaşmanızı istiyorum. Elbette Demet Akalı'nın Sudocremi kullanması bu noktada bizim için ön açıcı nitelikte. İyi ve sağlıklı günler dilerim.















  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş

Sivilce ile ilgili bu blogda yazılan yazılar genel bilgilerin derlenmesi sonucu oluşan bilgilerdir. Bu blog hastalık teşhis veya tedavisi amacı taşımaz. Bir cilt sorununuz varsa ilgili doktora muayene olunuz. Blogda yazılan kozmetik uygulama vb. tariflerin insanları yönlendirmek gibi bir amacı yoktur. Yazdıklarımız bilgilendirme amaçlı yazılardır ve bu yazılardan çıkarılan sonuçlarla yapılacak bakım vb. işlemlerin sorumlulukları blog sahibine ait değildir. Yapılacak bakımlar sonucu oluşan olumlu ya da olumsuz sonuçlar kişilerin sorumluluğundadır. Bu bloğa ulaşmakla yukarıda yazdığımız durumları kabul etmiş olursunuz. Blogumda bulunan yazıların kısmen veya tamamen kopyalanması yasaktır. Yazılarımı kaynak göstererek kullanılabilir.

Benzer Yayınlar

Sudocream
4/ 5
Oleh
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş