30 Eylül 2017 Cumartesi

Bepanthol

Bu yazımda sizlere sivilce ve sivilce izleri gibi problemlerinizde sık kullanılan bir krem olan bepanthol krem hakkında bilgiler vereceğim. Bepanthol krem nedir, faydaları, zararları, kullanımı hakkında edindiğim bilgileri siz değerli okurlarıma aktarmaya çalıştım. Bu sayfada yazılan bilgiler insanların deneyimlerini ve internette bepanthol krem hakkında var olan yazıların  derlenmesinden ortaya çıkmıştır. Hiç bir surette, ilaç tanıtımı ve reklam amacı taşımamaktadır. Tıbbi bir tavsiye içermediği gibi, blogum ilaçların doktor reçetesi olmadan kullanılmasını asla önermez. Ayrıca internette var olan bir çok anlamsız  bepanthol krem kullanın şuna da iyi gelir buna da da kullanın gibi aslı astarı olmayan bilgilere, itibar etmemeniz için yazıyoruz. Gerçek dışı şekilde kulaktan dolma bilgilerle kullanmayın, tıbbi veya sağlık uzmanı kontrolünde kullanımı için sizleri bilgilendirmek amacıyla yazılıyor. Herhangi bir cilt sorununuz bulunuyorsa bunun için en güvenilir kaynağın uzman dermatologlar olduğunu aklınızdan çıkarmayın.





Bepanthol Krem NedirBepanthol Krem 

Dekspantenol (50 mg), klorheksidin HCI (5 mg)
Dekspantenol hücre içine girer ve pantotenik aside dönüşür. Metabolizmada önemli görev alan koenzim a’nın yapısına girer. Mitoz bölünme ve kollagen liflerin dayanıklılığını artırarak yaraları iyileştirmede önemli rol oynar. . Klorheksidin HCI cilt enfeksiyonlarında genellikle görülen Staphylococcus aureus gibi gram-pozitif bakterilere karşı bakteri öldürücüdür. Gram negatif mikroorganizmalara da benzeri etki gösterir. Antiseptik yapıdadır. Zayıf antifulgal etkinliğe karşı anviraldir.

Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemi 30 g




Zamanla cilt çeşitli etkilerle nem oranı olarak yüzde 10 ve yüzde 20’nin altına düşebilir. Cildin kaybettiği nemi kazanması gerekir. Ve tahriş edici etkilere karşı güçlenmesi için neme ihtiyaç vardır. Bepanthol krem ise yapısı ile yoğun nemlendirme sağlar nem kaybını giderir. İçerisinde yer alan provitamin B5 sayesinde cildin yenilenmesine destek sağlar. Cilt bariyerini güçlendirir. Bepanthol krem cildi nemli tutmada pürüzsüz tutmada ve yumuşak tutmada oldukça etkilidir. Bepanthol krem koruyucu içermez. Paraben yapısında yoktur. Bu yüzden cilde iyi uyum sağlar.

Bepanthol Krem Ne İçin Kullanılır

Bepanthol Krem Neden Kullanılır


  • Enfeksiyon riski olan tüm yaralar için uygundur.
  • Bacaktaki ülser ve yatakta yatmaktan oluşan yaralar içinde uygundur.
  • Ciltteki enfeksiyonlar içinde kullanılabilir.
  • Çatlak meme uçları için kullanılabilir.
  • Dokudaki deforme ve ameliyat sonrası yaralar için kullanılabilir.



Bepanthol Krem UygulamasıBepanthol Krem Nasıl Uygulanır?

  • Tahriş olan bölgelere az miktarda sürülür.
  • Emilinceye kadar yedirilir.
  • Günde 1-2 kez kullanım uygundur.
  • Tahrişe uygun bölgelerde kullanılabilir.






Bepanthol Krem Fiyatı Nedir Bepanthol Krem Fiyatı


Bepanthol krem fiyatı aslında reçeteli ve reçetesiz olarak farklılık gösteriyor. Şöyle ki bepanthol krem hem internet sitelerinden hem de eczanelerden satın alınabilir. Bu nokta da ben en ucuz fiyatı verirken internette satılanı söylemiş olacağım ve etiket fiyatını yani eczanelerden reçetesiz alındığında ki fiyatını aktaracağım. Bu iki aralık arasında farklı fiyatlarda internet sitelerinden ve reçeti olarak eczanenizden tedarik edebilirsiniz.

Bepanthol krem en ucuz fiyatı 14 TL iken en pahalı satıldığı fiyat 36.99 TL'dir.


Bepanthol Krem Hakkında Kullanıcı Yorumları



  • Fazlası ile çok iyi bir krem. Çok garip ve hassas tenliyim. Grip olduğum zamanlarda kızarıklık tahriş hepsine iyi geldi. Yıllardır kullanıyorum sıkıntısını görmedim.
  • Yüz kremini aldım. Alerjiden yüzüm şeklini değiştirmişti. 4-5 günde harika etki gösterdi. Hiçbir üründe bu kadar kısa sürede etki almamıştım.
Bepanthol krem hakkında gerçekleştirdiğim araştırmada özellikle dikkatimi çeken bir nokta var . Bepanthol krem en çok Mardin sonra sırayla Kırıkkale , Zonguldak , Sivas ve Nevşehir illerinde kullanılıyor.İstanbul ancak Bepanthol krem kullanımında 9. sırada yer alıyor ; İzmir 11. sırada ve Ankara 20. sırada. Ve ülkemiz de Bepanthol krem 58 ilde kullanılmaktadır.
Yazımın sonuna gelirken son olarak Bepanthol krem hakkında söylemek istediğim herhangi bir başlık altında inceleyemedim noktaları aktarmak istiyorum . Bepanthol onarıcı krem oldukça fazla ve reçetesiz satılan bir kremdir. Bepanthol krem çok farklı problemlerde kullanılmaktadır. Bepanthol pişik kremi , Bepanthol dudak kremi , Bepanthol cilt kremi , Bepanthol sivilce kremi gibi tabirlerle aslında kullanım alanlarını da belirtmek gerekiyor sanırım. Sağlıklı günler dilerim.












  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş

Sivilce ile ilgili bu blogda yazılan yazılar genel bilgilerin derlenmesi sonucu oluşan bilgilerdir. Bu blog hastalık teşhis veya tedavisi amacı taşımaz. Bir cilt sorununuz varsa ilgili doktora muayene olunuz. Blogda yazılan kozmetik uygulama vb. tariflerin insanları yönlendirmek gibi bir amacı yoktur. Yazdıklarımız bilgilendirme amaçlı yazılardır ve bu yazılardan çıkarılan sonuçlarla yapılacak bakım vb. işlemlerin sorumlulukları blog sahibine ait değildir. Yapılacak bakımlar sonucu oluşan olumlu ya da olumsuz sonuçlar kişilerin sorumluluğundadır. Bu bloğa ulaşmakla yukarıda yazdığımız durumları kabul etmiş olursunuz. Blogumda bulunan yazıların kısmen veya tamamen kopyalanması yasaktır. Yazılarımı kaynak göstererek kullanılabilir.

Benzer Yayınlar

Bepanthol
4/ 5
Oleh

Soru Sor
avatar
Adsız
30 Mart 2018 14:32

Guzel yorulamissiniz teşekkürler

Cevapla
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş