30 Eylül 2017 Cumartesi

Skinoren

Siz değerli okurlar için hazırladığım skinoren krem hakkında ki yazımı paylaşıyorum. Skinorenkrem hakkında yazımı belli bazı soru ve başlıklarla destekledim ; Skinoren formülü nedir ,  özellikleri nelerdir ,  nasıl kullanılır ,  ne işe yarar , faydaları neledir , fiyatı nedir , kimler kullanabilir gibi sorularla belirttiğim gibi makalem destekledim. Şunu paylaşmak isterim makalemi hazırlamamın amacı herhangi bir ilacın tanıtımını yapmak veya ilacı önermek değil genel anlamda bilgi edinmenizi sağlayabilmek. Elbette bunu söylemeden konuya geçmek istemiyorum , herhangi bir cilt probleminiz varsa mutlaka dermatologa baş vurmalısınız ve yardım istemelisiniz.



Skinoren Krem NedirSkinoren Krem 

Krem 1 gramında 0.2 gram mikronize azelaik asit içermektedir. Krem 1 gramında 0.2 gram mikronize azelaik asit içermektedir.
Yardımcı madde olarak ise benzoik asit içermektedir.



Skinoren Krem Özellikleri

Skinoren kremin özellikleri aşağıda da anlatacağım gibi sivilce ve sivilce izlerine karşı mücadelede önemli ve başvurulan bir kremdir.Bu nokta da skinoren krem önemli bir ilaçtır.

Skinoren Krem Endikasyonları

Akne vulgaris ve güneş lekeleri için kullanılır.


Skinoren Krem Kontrendikasyonları

İçerisindeki maddelerden herhangi birine içerisinde bulunan alkol propilenglikol’e aşırı duyarlı iseniz dikkatli olunuz.


Skinoren Krem Hakkında UyarılarSkinoren Krem Hakkında Uyarılar/Önlemler

Sadece harici uygulama içindir. Göze gelmemesi için dikkatli olunmalıdır gelmesi halinde bol su ile uygulama yapılarak yıkanmalıdır.
Melazmanın(bir tip güneş lekesi) epidermal ve epidermal mikst tipleri Skinoren tedavisine iyi yanıt verir. Buna rağmen saf dermal melazma yanıt vermemektedir. Melazma tiplerinin ayrılıp tanı konması için Wood’s lambası ile muayene önerilir.


Gebelik ve Laktasyon

Hayvanlarda yapılan çalışmalar bu ilacın gebelikte herhangi bir zararını ortaya koymamıştır.

Emzirmen Anneler
Skinoren'in anneler tarafından kullanımı ile süte geçmesi oradan çocuğa geçmesi düşünüldüğü zaman bu miktar çok azdır. Azelaik asitin düşük toksitesi göz önüne alındığında riskli değildir.



Skinoren Krem Araç ve makina kullanımına etkisi

Negatif etkisi yoktur.


Skinoren  Yan EtkileriSkinoren Krem Yan Etkileri

Cilt ve cilt altı dokusu bozuklukları ve tüylenme.

Tedavinin başında zaman zaman yüzeysel deri problemleri ortaya çıkabilir. Bunlar kaşıntı, yanma, kızarıklık, kepeklenme olarak ortaya çıkmaktadır. Tedavi süresince bu etkiler giderek kaybolur. Çok nadir olarak ise döküntü görülmektedir.





Skinoren Krem İlaç Etkileşimleri
Bilgi yoktur.

Skinoren Krem Fiyatı ve Skinoren Krem Nerde Bulunur

Skinoren Krem öncelikle belirtmek gerekir ki reçeteyle satılmaktadır. Bundan kaynaklı Skinoren Krem sadece eczanelerden tedarik edilebilir. Ve Skinoren Krem eczaneden reçeteyle 51.99 TL'ye satın alınıyor.



Skinoren Krem Nasıl Kullanılır


İlacı uygulama yapmadan önce deriniz güzelce temizlenmelidir. Daha sonra kurutma yapılmalıdır. Yumuşak bir temizleyici madde kullanılırsa iyi olur. Sabah ve akşam 2 kez bolca hastalıklık deriye sürülmesi ve yedirilmesi gerekmektedir.


Skinoren krem az miktarda uygulanmamalı fakat çok aşırı da uygulanmamalıdır. Yaklaşık 2.5 santimetre 1 inç krem tüm yüze yetecek seviyededir.



Kremi tedavi süresince düzenli olarak kullanmaya özen gösteriniz.

Aşırı tahriş oluşursa uygulama dozunu giderek artırıp günde 1 keze düşürünüz. Eğer çözüm sağlamazsa tedaviye ara veriniz.


Skinorenin etkisi kişilere göre değişmekte olup rahatsızlığınızın derecesine bağlıdır. Sivilceler için belirgin iyileşmeler 4 haftadan sonra ortaya çıkmaktadır. Düzgün ve net bir iyileşme için birkaç ay kullanım önerilir.


Güneş lekeleri için en kısa tedavi süresi 3 aydır. Düzenli kullanım gerekir. Tedavi süresince güneş ışığından korunmak zorunludur. (UV B ve UV A) etkili bir koruma ile tedaviye destek olunması gerekmektedir. Çünkü güneşe bağlı alevlenme ve ışık alan bölgelerin repigment olmasını engellemek gerekmektedir.



Skinoren Fazla KullanımıSkinoren Krem Aşırı Doz

Doz aşımının bir sefer olması halinde hayvanlarda yapılan çalışmalar herhangi bir toksit etkiye rastlanılmadığını göstermiştir. 

Skinoren krem hakkında oldukça ilginç bir kaç bilgi aktarmak istiyorum. Skinoren krem garip bir şekilde en fazla İstanbul'da kullanılıyor ikinci sırada Ankara geliyor ve neredeyse başka hiç bir il de kullanılmıyor. 

Yazım burada bitiyor siz de aklınıza takılan soruları ve tecrübelerinizi sayfa altındaki yorumlar kısmından paylaşırsanız hem daha fazla insanın bilgilenmesini sağlamış olursunuz hem de insanlara doğru bilginin ulaşmasına katkıda bulunabilirsiniz. Ayrıca yazımı sosyal medyada paylaşırsanız sevinirim.








  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş

Sivilce ile ilgili bu blogda yazılan yazılar genel bilgilerin derlenmesi sonucu oluşan bilgilerdir. Bu blog hastalık teşhis veya tedavisi amacı taşımaz. Bir cilt sorununuz varsa ilgili doktora muayene olunuz. Blogda yazılan kozmetik uygulama vb. tariflerin insanları yönlendirmek gibi bir amacı yoktur. Yazdıklarımız bilgilendirme amaçlı yazılardır ve bu yazılardan çıkarılan sonuçlarla yapılacak bakım vb. işlemlerin sorumlulukları blog sahibine ait değildir. Yapılacak bakımlar sonucu oluşan olumlu ya da olumsuz sonuçlar kişilerin sorumluluğundadır. Bu bloğa ulaşmakla yukarıda yazdığımız durumları kabul etmiş olursunuz. Blogumda bulunan yazıların kısmen veya tamamen kopyalanması yasaktır. Yazılarımı kaynak göstererek kullanılabilir.

Benzer Yayınlar

Skinoren
4/ 5
Oleh

Soru Sor
avatar
6 Şubat 2018 18:49

Bu kremi cilt uzmanı sabah kullanım için verdi akşam için de karışım verdi aynı zamanda sabah ve akşam asit losyonu verdi bunları 2 gün kullandım yüzüm hem çok yandı hemde kızardı kabuklamma kuruluk da cabası 4 gün dür ara vermeme rağmen hala kuruluk pullanma devam ediyor ne yapmalıyım lütfen tardım

Cevapla
avatar
17 Haziran 2018 01:37

Aynısı bendede oluyor 1haftadır kullanıyorum ama doktorum olacak dedi 2ay tedavi sürecim ve çok yanıyor kızarıyor ama ilerki sürecte gececekmiş bakalım inşlhh ara vermeseydin keske çünkü çok başındasın tefavinin.

Cevapla
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş