30 Eylül 2017 Cumartesi

NADIXA

Bu yazımda sizlere sivilce ve sivilce izleri gibi durumlarda sık kullanılan bir ilaç olan NADIXA hakkında detaylı bilgiler aktaracağım. Nadixa krem nedir, faydaları, zararları, kullanımı hakkında internetteki bilgilerden özümsediklerimi aktaracağım. Bu sayfada yazılan bilgiler insanların deneyimlerini ve internette yazdıklarının araştırılarak derlenmesinden oluşur. Hiç bir surette, ilaç tanıtımı veya reklam yapmak gibi bir derdim yok. Ayrıca tıbbi bir tavsiye içermediği gibi, blogum ilaçların doktor reçetesi olmadan kullanılmasını tavsiye etmez. Ayrıca internette bulunan bir çok saçma sapan Nadixa kremi kullanın şuna da iyi gelir buna da da kullanın gibi aslı astarı olmayan bilgilere, itibar etmemeniz için yazıyoruz. Gerçek dışı şekilde kulaktan dolma bilgilerle kullanmayın, tıbbi veya sağlık uzmanı kontrolünde kullanımı için sizleri bilgilendirmek amacıyla yazılıyor. Herhangi bir cilt sorununuz varsa bunun için en güvenilir kaynağın uzman dermatologlar olduğunu unutmayınız.



Nadixa Nedir ve Ne İçin Kullanılır?

Nadixa Krem Neden Kullanılır

Nadixa beyaz veya beyaza yakın renkte, kokusuz bir kremdir. Aktif maddesi nadifloksasin bakterileri ve mikropları öldürür. 30 gramlık tüplerde satılmaktadır. Nadixa iltihaplı sivilce ve yüzeysel deri enfeksiyonları tedavi için kullanılır.


Nadixa'yı Kullanmama Durumları


Eğer ilacın etken maddesi nadifloksasine veya 
Nadixa’da bulunan bir maddeye karşı alerjiniz varsa kullanmayınız.


14 yaşının altındaki çocuklar hakkında ilaç ilgili veri bulunmadığı için bu yaştaki çocuklarda kullanmayınız.

Nadixa Nasıl Kullanılır
Nadixa Kullanımı


İlacın gözle ve burunla temasından kaçının.

Eğer dikkatsizlik sonucu ağız burun göz ile temas olursa temas eden bölgeyi bol su ile yıkayınız.
Ayrıca elinizle ilacı uyguladıktan sonra ellerinizi yıkayınız.
Nadixa uygulandıktan sonra güneşten, ultraviyole ışınlardan, solaryumdan kaçınmanızda fayda vardır araştırmalarda negatif etki görülmese de tedbirli olmanız önerilir.
Nadixa kullandıktan sonra kaşıntı, kabarcık, kist veya büyük bir rahatsızlık hissetmeniz durumunda ilacı kullanımı bırakıp doktora danışınız.
Nadixa'yı açık yaralı alanlara uygulamayın.
Nadixa kullandıktan sonra bu uyarılarla karşılaşırsanız doktora gidiniz ve ilacı gidene kadar kullanmayınız.

Hamilelik
Doktor tavsiyesi ile deneyiniz.
Hamileyseniz ya da hamile olma ihtimaliniz bulunuyorsa doktora sorarak kullanınız.
Tedavi olurken hamile kalırsanız doktora gidiniz.

Emzirme
Emziren kadınlar ilacı kullanmamalıdır. Ayrıca anneler emzirme döneminde ilacı göğüslerine sürmemelidir. Uzak durmalıdır.

Araç ve makine kullanımı
Nadixa'nın araç makine kullanımına olumsuz etkisi yoktur.


Nadixa Sivilce Geçiriyor Mu Nadixa İşe Yarıyor Mu ?


Nadixa krem doktor tarafından reçete edildiğinde işe yaradığını söylemekte gerekiyor. Fakat probleminizin teşhisi tam olarak gerçekleşmeden çok da sağlıklı sonular alınmıyor maalesef.

Nadixa Fiyatı

NADIXA kremi reçeteyle satılan bir krem ilaçtır. Yani bu ilacı herhangi bir internet sitesinden satın alamıyorsunuz maalesef. Bundan kaynaklı NADIXA kremi ancak eczanelerden satın alabilirsiniz. NADIXA 15 Eylül itibariyle KDV'li fiyatı 24.58 TL'dir.


Nadixa Özellikleri NelerdirNadixa Özellikleri

Nadixa, bölgesel kullanım sonucu temas ile ortaya çıkabilecek kontakt dermatite sebebiyet verebilir içerisinde çeşitli alkoller bulunmaktadır.

Aynca Nadixa, içeriğindeki benzalkonyum klorür nedeni ile tahriş ve deri problemlerine neden olabilir.


Diğer ilaçlar ile birlikte kullanımı
Eğer son zamanlarda düzenli olarak bir ilaç kullanıyorsanız doktora bildiriniz.

Nadixa ile beraber peeling cildi soyan ürünler ve alkollü ürünler kullanılırsa tahriş edici özellik artabilir dikkatli olunmalıdır. İlaç akne tedavileri ile uyumlu yapı gösterir.




Nadixa Nasıl Kullanılır?

Nadixa yüzeysel olarak cilde uygulanan bir kremdir. Nadixa sivilceli bölgeye sabah ve yatmadan önce 2 kere günde uygulanır. 8 haftalık bir tedavi için üretilmiş bir kremdir. Güzel sonuç almadan tedaviye ara vermeyiniz.


Nadixa Uygulaması

Uygulanmadan önce cilt yıkanır ve kurulanır. Bir parça krem lezyonlu bölgeye sürülür. Göz ve dudaklara temas ettirilmez uygulama sonrası eller yıkanır.

Çocuklarda kullanımı:
14 yaş altına önerilmez.

Yaşlılarda kullanım:
Özel bilgi yoktur.


Nadixanın çok güçlü veya negatif olduğunu düşünüyorsanız doktora başvurun.


Kullanmanız gerekenden daha fazla Nadixa kullandıysanız:
Nadixa ağızdan değil deri üzerine uygulanarak kullanılır.
Tekrarlanan ve aşırı uygulamalar daha hızlı sonuç vermeyip tahriş ve rahatsızlık yapabilir.
Nadixa çok fazla miktarda yutulursa mide yıkanmalıdır.
Nadixa çok fazla kullandı iseniz doktora başvurun.

Nadixa’yı kullanmayı unutursanız dozu çift almayın.

Nadixa kullanmayı bıraktığınız zaman negatif etki beklenmez.





Nadixa Yan Etkileri

Nadixa Yan Etkileri Nelerdir
Nadixa’ yanın içeriğindeki bulunan şeylere karşı alerjiniz olabilir.


Kaşıntı, kabartı, kuruluk, tahriş, sıcaklık hissi, kızarıklık, deri renginde değişme gibi etkiler olursa doktora bildirin bunlar hafif yan etkilerdir.


Aşağıdaki herhangi birini fark ederseniz, doktorunuza söyleyiniz:
Kaşıntı, kabartı, kuruluk, deride tahriş, sıcaklık hissi, kızarıklık, kabarıklık, deri renginde açılma;
Bunlar Nadixa' nın hafif yan etkileridir.



Nadixa' nın Muhafazası

Nadixa’yı çocuklardan uzak tutunuz. Oda sıcaklığında ışık ve nemden uzak tutarak saklayın. Son kullanım tarihi geçtikten sonra kullanmayın.


Nadixa hakkında gerçekleştirdiğim araştırmalar da karşıma çıkan en önemli verilerden biri de Nadixa kremin en fazla Adana'da kullanılıyor olmasıdır. Nadixa kullanımı Adana'dan sonra Samsun sonra Konya , Kayseri , Diyarbakır illeri izlemektedir.

Yazım burada son buluyor siz de aklınıza takılan soruları ve tecrübelerinizi sayfa altındaki yorumlar kısmından paylaşırsanız hem daha fazla insanın bilgilenmesini sağlamış olursunuz hem de insanlara doğru bilginin ulaşmasına katkıda bulunabilirsiniz. Ayrıca yazımı sosyal medyada paylaşırsanız sevinirim.












  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş

Sivilce ile ilgili bu blogda yazılan yazılar genel bilgilerin derlenmesi sonucu oluşan bilgilerdir. Bu blog hastalık teşhis veya tedavisi amacı taşımaz. Bir cilt sorununuz varsa ilgili doktora muayene olunuz. Blogda yazılan kozmetik uygulama vb. tariflerin insanları yönlendirmek gibi bir amacı yoktur. Yazdıklarımız bilgilendirme amaçlı yazılardır ve bu yazılardan çıkarılan sonuçlarla yapılacak bakım vb. işlemlerin sorumlulukları blog sahibine ait değildir. Yapılacak bakımlar sonucu oluşan olumlu ya da olumsuz sonuçlar kişilerin sorumluluğundadır. Bu bloğa ulaşmakla yukarıda yazdığımız durumları kabul etmiş olursunuz. Blogumda bulunan yazıların kısmen veya tamamen kopyalanması yasaktır. Yazılarımı kaynak göstererek kullanılabilir.

Benzer Yayınlar

NADIXA
4/ 5
Oleh
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş