2 Ekim 2017 Pazartesi

Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem

Bu yazımda sizlere sivilce ve sivilce izleri gibi cilt hastalıklarında  kullanılan bir kremi  Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem hakkında bilgiler aktarmaya çalışacağım. Öncelikle belirteyim ki  Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem nedir, faydaları, zararları, kullanımı noktaları hakkında gerçekleştirdiğim araştırmaların derlemesini sizlere sunuyorum . Bu sayfada yazılan bilgiler insanların deneyimlerini ve internette yazdıklarının araştırılarak derlenmesinden meydana gelmiştir. Hiç bir şekilde, ilaç tanıtımı ve reklam amaçlanmamıştır. Yazımda herhangi bir tıbbi bir tavsiye bulunmadığı gibi, blogum ilaçların doktor reçetesi olmadan kullanılmasını tavsiye etmez. Ayrıca internette bulunan bir çok saçma sapan Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem kullanın şuna da iyi gelir buna da da kullanın gibi aslı astarı olmayan verilere, itibar etmemeniz için yazıyoruz. Gerçek dışı şekilde kulaktan dolma bilgilerle kullanmayın, tıbbi veya sağlık uzmanı kontrolünde kullanımı için sizleri bilgilendirmek amacıyla yazılıyor. Herhangi bir cilt problemi yaşıyorsanız bunun için en güvenilir kaynağın uzman dermatologlar olduğunu unutmayınız.
  Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem  nedir

Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem


Garnier daha önce yağlı ve karma ciltler için bir krem çıkarmıştı. Fakat bu krem gözenekleri açmıyor ve problemli ciltlere fayda sağlamıyordu. Fakat firma bu konu hakkında yeni bir atılım yaparak Saf Temiz versiyonu çıkardı. Bu krem ise antibakteriyel olarak akne, hassas ve kızarıklığa meyilli ciltleri tedavi etmek için hazırlanmış durumda.



Garnier Pure Active Saf Temiz BB sadece salisilik asit içermiyor, ayrıca cildinizdeki leke gibi gözüken ton eşitsizliklerini düzeltmek için kremin içerisinde mineral pigmentleri bulunuyor. 


 Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem  faydası nedirGarnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem Faydaları

  •  Nemlendirici
  • Cilt rengini düzenleme eşitleme
  • Mat görünüm kazandırma
  • Gözenekleri sıkılaştırma

Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem Fiyatı

Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem internet üzerinden tedarik edilebilir veya herhangi bir mağazadan da satın alabilirsiniz. Şöyle ki internetten Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem taktirde elbette doğal olrak daha ucuza satın olabilirsiniz. Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem fiyatı 15 ₺ ile 20 ₺ arasında değişiklik göstermektedir.

Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem Kullananlar


Ürünü uygulama yaptığımda ferahlama hissettim. Cildime nemlilik kazandırdı. Garnier krem ise diğer kremlere nazaran kıvamlı içeriğe sahip fakat yağlı his vermiyor.

Krem cildi yumuşatarak taze his kazandırıyor.

Cilt tonunu eşitlemede diğer BB kremlerinden oldukça iyi. Krem leke eşitlemede başarılı bir performans sergiliyor.


 Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem  etkileri nelerdirGarnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem Özellikleri



İlacın mat görünüm kazandırdığı söylemek ise zor.

BB krem 15 faktör güneş koruması içermekte.

İlacın negatif yönlerinden bir tanesi kötü kokusu.

Ama genel itibarı ile ilaç güzel hazırlanmış karma ve yağlı ciltler için etkili kullanmanız önerilir.

Yazımın sonuna gelirken Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem hakkında söylemek istediğim bir kaç şey var; belirtmek isterim ki Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Kremin kullanımı oldukça kolaydır. BİM gibi perakende satış yapan yerlerde dahi bazı zamanlardan bulunan Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem oldukça yaygın kullanılan bir kremdir. Ayrıca Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem en fazla nerelerde kullanılıyor sorusuna cevap olarak birinci sırayı Malatya alıyor sonra sırayla Kayseri , Erzurum , Van , Konya ve diğer şehirler gelmektedir. Aslında bu verinin bir nevi eksik olmasının sebebi var ; İstanbul , İzmir , Ankara , Antalya , Adana gibi şehirlerde Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem öyle çok kullanılmaktadır ki internet ortamlarında bu krem hakkında arama yapılmaya gerek duyulmamaktadır. 
Yazımın sonuna geldim eğer yazımı beğendiyseniz diğer insanların da erişebilmesi adın yazımı sosyal medya hesaplarınızdan paylaşırsanız çok mutlu olurum. Ayrıca soru , görüş ve önerilerinizi yorumlar kısmına bırakırsanız hızla cevap alabilirsiniz. İyi günler dilerim.





  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş

Sivilce ile ilgili bu blogda yazılan yazılar genel bilgilerin derlenmesi sonucu oluşan bilgilerdir. Bu blog hastalık teşhis veya tedavisi amacı taşımaz. Bir cilt sorununuz varsa ilgili doktora muayene olunuz. Blogda yazılan kozmetik uygulama vb. tariflerin insanları yönlendirmek gibi bir amacı yoktur. Yazdıklarımız bilgilendirme amaçlı yazılardır ve bu yazılardan çıkarılan sonuçlarla yapılacak bakım vb. işlemlerin sorumlulukları blog sahibine ait değildir. Yapılacak bakımlar sonucu oluşan olumlu ya da olumsuz sonuçlar kişilerin sorumluluğundadır. Bu bloğa ulaşmakla yukarıda yazdığımız durumları kabul etmiş olursunuz. Blogumda bulunan yazıların kısmen veya tamamen kopyalanması yasaktır. Yazılarımı kaynak göstererek kullanılabilir.

Benzer Yayınlar

Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı BB Krem
4/ 5
Oleh
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş