2 Ekim 2017 Pazartesi

Aknetrent


Siz değerli okurlarım için hazırladığım makalede aknetrent sivilce hapı üzerine bir araştırma gerçekleştirdim. Yazımda aknetrent sivilce hapı nedir , nasıl kullanılır , yan etkileri nelerdir , fiyatı nedir sorularına cevap aradım. Blogumda yazdığım bilgiler insanların deneyimleri ve internet üzerinden edindiğim bilgilerin derlemesidir. Net bir şekilde altını çizmek istiyorum hiç bir şekilde herhangi bir ilacın tanıtımını veya reklamını yapmak gibi bir derdim yoktur.Ayrıca blogum tıbbi anlamda bir tavsiye içermediği için , ilaçların doktor kontrolünde kullanmasını önermektedir. Ayrıca internet araştırmaları sırasında karşıma çıkan saçma sapan aknetrent kullanın şu rahatsızlığınıza iyi gelsin , bunun içinde kullanılır gibi kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin.Herhangi bir cilt probleminiz olduğunda mutlaka dermatologlara başvurmanızı öneriyoruz.

Aknetrent Sivilce Hapı




Sivilceler erkek kadın herkesin korkulu rüyası. İçi irin dolu bezecik şeklinde oluşan ve adeta kişinin yüzünü vücudunu saran sivilceler ise tam bir bela. Herkes bu sivilcelerden kurtulmak için çözüm arıyor. Sağlık alanında bu tip çözümü zor bulunan sivilceler için ise en iyi yöntemlerden bir tanesi Aknetrent adlı ilaç. Aknetrent birçok hasta tarafından kullanılmış olup yüzü yenilemede sivilcelerden temizlemede oldukça etkili bir ilaçtır. Sivilcelerden kurtulamayan herkese bu ilaç önerilmektedir. Aknetrent izotretinoin ana maddesi ile ciltte hasar bırakmadan tedaviyi amaçlar. 


Aknektrent Nasıl Kullanılır


İlaç içerisindeki prospektüse uygun olarak kullanılmalıdır. Herhangi sıkıntılı durum ciltte ciddi problemlere yol açabilir. Roaccutane ile aynı özelliklere sahip bir ilaçtır ve dikkat edilmemesi durumunda çok ciddi yan etkilere sahip olan bir ilaçtır bu yüzden çok dikkatli kullanım gerektirir. Nelere dikkat edilmesi gerektiğini ileriki başlıklarda açıklayacağız. İlaç kilonun 0.5 miligram veya 1 miligram ile çarpılması ile çıkan sonuca göre günlük olarak alınır örneğin 60 kilo iseniz 0.5 mg çarpım sağlanır ve günlük 30 mg doz ile başlarsınız. 


Aknetrent Nedir?


Sivilce problemi yaşayan insanların sık sorduğu sorulardan bir tanesi aknetrent nedir sorusudur. Aknetrent bir akne bitirici ilaçtır. Amacı sivilce problemi yaşayan insanları en kısa sürede bu sivilcelerden kurtarmaktır. Sivilce derken çok yoğun ve çözüm bulamayan hastalar için kullanımı gerektiren bir ilaçtır normal ve orta düzey için önerilmez. İlacı kullanırken bazı şeylere dikkat etmek gerekmektedir. Tedavi uzun solukludur. Bu ilaç hekim gözetimi olmadan asla kullanılamaz.


Aknetrent Fiyatları

Aknekrent reçeteli bir ilaçtır. İthal edilen ülke Yunanistan'dır. Aknetrent normal reçeteli bir ilaç olduğundan kaynaklı eczaneden tedarik etmeniz gerekiyor. Aknetrent eczanede KDV'li fiyatı 40.36 TL'dir. Konusu gelmişken tekrar değinmek isterim ; aknektrent veya başka herhangi bir ilacı doktor kontrolü olmadan kullanmamalısınız.

Aknetrent Kullananlara Tavsiyeler



  • Yanınızda her zaman nemlendirici bulundurmanız sizin için iyi olacaktır.
  • İlk zamanlarda ilaç etkisi olarak yüzünüzde çok ciddi sivilce artışı olabilir bu durum sizi yıldırmasın insanların eleştirisi sizi negatif etkilemesin ilaç ilk önce temeldeki sivilceleri çıkartıp sonra yok etmede oldukça etkilidir.
  • İlacı kullanmaya sıcak havalar yerine sonbahar kış aylarında başlamanız oldukça iyi olacaktır yinede güneşli bir zamanda kullanım gerçekleştirecekseniz 15 faktör etkili bir güneş kremi kullanmanız önerilir. 
  • Her ay kan tahlili yaptırmanız gerekecek. İlacın etkisi ve vücudunuza zarar verip vermediği bu şekilde ölçülür. 
  • İlaç karaciğer odaklı çalışmaktadır. Karaciğeri yormaktadır. Bu yüzden ilacı kullanırken alkolden uzak durmanızda oldukça fayda vardır. 
  • Aknetrentin ana maddesi izotretinoin’dir. İsterseniz araştırma yapabilirsiniz. 
  • İlacı başlamadan önce yan etkileri sizi ciddi oranda korkutabilir ama kullanım içerisinde dikkatli olunursa dudaklar ve ağır olmayan etkiler dışında kötü etkisi pek görülmemektedir. 
  • İlacı tam kullandığınız zaman bebek cildi gibi bir cilde sahip olacaksınız.
  • İlacın kullanım süresi genel olarak 4-6-8 ay arasında kişiye göre değişmektedir bunu doktor belirleyecektir.
  • Roaccutane ve zoretanin adlı ilaçlarla ile aynıdır etkileri özellikleri ana maddeleri aynıdır. 

Aknetrent'in Yan Etkileri Nelerdir 



Kadın hastalar için tavsiyeler:


  • Aknetrent’i hamile iken kullanırsanız bebeğinize ciddi zararlar vermesi beklenir. Ayrıca düşük riskini de ciddi oranda artırır. 
  • Hamileyken  Aknetrent'ten uzak durun.
  • Emziriyorsanız Aknetrent'ten uzak durun.
  • Tedavi olurken hamile kalma ihtimaliniz bulunuyorsa ilaçtan uzak durunuz.
  • Aknetrent çeşitli sivilce tedavilerinden fayda görmediğiniz zamanlarda kullanılır.
  • Doktorunuz hamile iken emzirirken veya hamile kalma olasılığınız varken neden ilacı kullanmamanız gerektiğini açıklayacaktır açıklamadı ise açıklama isteyiniz.
  • İlacı kullanırken daima aktif olarak doğum kontrol yöntemlerini kullanınız. Doğum kontrol yöntemlerini ilacı kullanırken bıraktıktan sonra ve başlamadan 1 ay önce kullanınız. 
  • İlacı kullanırken doktorunuzun tavsiyeleri ile hamilelik testi olunuz ayrıca ilacı bıraktıktan 5 hafta sonrada hamilelik testi olunuz. 
  • Tedavi bittikten 1 ay sonra sonra da hamile kalmayınız.
  • Hamilelikle ilgili detaylı anlatımın olduğu formu doktorunuzdan isteyiniz.


Erkek hastalar için tavsiyeler:


  • Aknetrent spermlere zarar vermez. Çok az seviyede sperme izotretinoin geçer fakat bu zarar verici seviyede değildir. 



Tüm hastalar için tavsiyeler:


  • Eğer önceden ciddi seviyede ruhsal problemler yaşadı iseniz ilaçtan uzak durunuz.
  • Eğer yüksek derecede kan yağı, şeker, kilo problemi yaşadı iseniz doktora bilgi veriniz doktor bu yönde çalışmalar yapacak ve sizi kontrol edecektir.
  • Alkol kullanımınız aşırı derecede ise uzak durmanızda yarar var doktora bu konuda bilgi veriniz. 
  • Aknetrent karaciğer enzim değerlerinizi yükseltici etki gösterebilir. Doktorunuz bu yüzden gerekli kan testlerinizi yaparak bu durumu ölçecektir. 
  • Cildinizin tahriş olmaması için nemlendirici kullanınız. Nemlendirici hariç ekstra kozmetik ürünlerden uzak durunuz.
  • Tedaviden sonra 6 ay boyunca lazerli işlemlerden ve cildi yoracak büyük etkili işlemlerden uzak durunuz.
  • Güneş ışığından, bu özellikli lambalardan uzak durun. Ve güneşe çıkacaksınız güneş koruyucu krem kullanın. 
  • Yoğun eksersizden ve fiziksel aktiviten uzak durunuz bazı hastalarda çok yoğun çalışma sonucunda kaslarda yırtılma sonucu hastaneye yatma durumu olmuştur. Daha ağır kötü sonuçlar yaşayan hastalarda olmuştur. Dikkatli olunmalıdır. 
  • İlacı kullanırken A vitamini ve benzer içerikli ürünlerden uzak durunuz. 
  • İlacı kullanırken ve kullanım bittikten 1 ay sonraki süre boyunca kan bağışında bulunmayınız. Hamile bir kadına sizin kanınız geçerse bebeğin sakat doğma olasılığı vardır. 





Aknetrent Kullanımı


Yiyecek içecek ile kullanımda sıkıntı yoktur.


Hamilelikte Aknetrent Kullanımı


Hamile iken kullanılmaz. Emzirirken kullanılmaz. Kullanırken hamile kalınması durumunda bırakılır ve doktora gidilir. 
Doktorunuza veya eczacınıza danışınız.


Araç ve Makine Kullanımı

İlaç bazı hastalarda gece görmede problem oluşturmuştur. Seyrek de olsa tedavi kesilse bile bazı hastalarda bu devam etmiştir. Bazı hastalarda ise bitkinlik ve sersemlik oluşmuştur. Bu gibi durumlar sizde meydana gelirse araç makinelerden uzak durunuz. 


Eğer fıstık ve soyaya karşı negatif bir etki gösteriyorsa vücudunuz bu ilaçtan uzak durunuz. 

Aknetrent hakkında gerçekleştirdiğim araştırmada karşıma çıkan oldukça çarpıcı bir veri var onu sizinle paylaşmak istiyorum. Aknetrent kullanan birinci ilimiz Karabük garip bir şekilde ve Karabük'ü takip eden illerimiz Sivas , Bingöl , Çanakkale , Van'dır.

Yazım burada bitiyor siz de aklınıza takılan soruları ve tecrübelerinizi sayfa altındaki yorumlar kısmından paylaşırsanız hem daha fazla insanın bilgilenmesini sağlamış olursunuz hem de insanlara doğru bilginin ulaşmasına katkıda bulunabilirsiniz. Ayrıca yazımı sosyal medyada paylaşırsanız sevinirim.

  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş

Sivilce ile ilgili bu blogda yazılan yazılar genel bilgilerin derlenmesi sonucu oluşan bilgilerdir. Bu blog hastalık teşhis veya tedavisi amacı taşımaz. Bir cilt sorununuz varsa ilgili doktora muayene olunuz. Blogda yazılan kozmetik uygulama vb. tariflerin insanları yönlendirmek gibi bir amacı yoktur. Yazdıklarımız bilgilendirme amaçlı yazılardır ve bu yazılardan çıkarılan sonuçlarla yapılacak bakım vb. işlemlerin sorumlulukları blog sahibine ait değildir. Yapılacak bakımlar sonucu oluşan olumlu ya da olumsuz sonuçlar kişilerin sorumluluğundadır. Bu bloğa ulaşmakla yukarıda yazdığımız durumları kabul etmiş olursunuz. Blogumda bulunan yazıların kısmen veya tamamen kopyalanması yasaktır. Yazılarımı kaynak göstererek kullanılabilir.

Benzer Yayınlar

Aknetrent
4/ 5
Oleh
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş